Kuracie Cordon bleu po mojom na prírodno

Autor receptu: 7sjuz

5
porcií
20 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájame na plátky, osolíme, nakoreníme, posypeme červenou paprikou a naklepeme. Ked sú naklepané potrieme horčicou z jednej aj druhej strany. Necháme odstáť aspoň hodinku.
  2. Na plátky mäsa dáme plátok šunky a syra. Preložíme mäso na polovicu a spojíme špádadlom.
  3. Plech si potrieme olivovým olejom a poukladáme tam mäso. Ešte to celé zľahka osolíme a okoreníme, podlejeme vodou a zakryjeme alobalom. Pečieme pri 200 stupňoch. 20 minút na jednej strane a 20 minút na druhej strane, občas podlejeme šťavou z výpeku. Vyberieme špáradlá a dobrú chuť!