Kuracie Cordon bleu po mojom na prírodno
Autor receptu: 7sjuz
5 porcií |
20 minút príprava |
40 minút na 200 °C |
Postup- Kuracie prsia nakrájame na plátky, osolíme, nakoreníme, posypeme červenou paprikou a naklepeme. Ked sú naklepané potrieme horčicou z jednej aj druhej strany. Necháme odstáť aspoň hodinku.
- Na plátky mäsa dáme plátok šunky a syra. Preložíme mäso na polovicu a spojíme špádadlom.
- Plech si potrieme olivovým olejom a poukladáme tam mäso. Ešte to celé zľahka osolíme a okoreníme, podlejeme vodou a zakryjeme alobalom.
Pečieme pri 200 stupňoch. 20 minút na jednej strane a 20 minút na druhej strane, občas podlejeme šťavou z výpeku.
Vyberieme špáradlá a dobrú chuť!
|