Kuracia živánska
	        Autor receptu: michal1977
	         
	        
	        Po dlhej dobe pridávam recept...takže niečo jednoduché a slovenské :)
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 230 °C  | 
Postup
- Takže tu máme všetko hlavné, čo potrebujeme.
 - Misu som vystlal alobalom a na spodok som dal trošku oleja. 
 - Kuracie prsia (v mojom prípade 2 ks kuracích pŕs - veľkých asi po poľských antibiotikách) nakrájame na menšie časti, zemiaky na kolieska a nakoniec cibuľu, papriku, slaninu, paradajky a cesnak na prúžky.
 - Na spodok misy dáme jednu vrstvu zemiakov, na ne cibuľu na plátky a na vrch polovicu slaniny. Môžeme posoliť, pokoreniť a dať aj rascu.
 - Ďalej poukladáme kuracie prsia (pridal som na ne štipku grilovacieho korenia a soľ) a ďalšiu vrstvu z paradajok.
 - Na paradajky pridáme cibuľu, papriku a zvyšnú slaninu.
 - A posledná vrstva - zemiaky. Posolíme, pridáme rascu...
 - ...poriadne zavtvoríme alobal aby nám neunikala para...a šup do rúry na hodinu pri 230 stupňoch.
 - Na posledných 5 minút odkryjeme a zapečieme pod grilom. 
 - A tu máme výsledný "produkt".
 - ...chutilo to aj mojej malej okani... :)