Kuracia pečeň
Kuracia pečeň s čerstvými šampiňónmi (fotorecept)
Autor receptu: helena10
Pochúťkový dnešný obed. Postup- Umyté šampiňóny narežeme na plátky a na masle podusíme. Podľa chuti si osolíme, okoreníme.
- Na bravčovej masti opražíme na polmesiace nakrájanú cibuľu.
Na opraženú cibuľu pridáme nakrájané očistené a umyté kuracie pečienky. Orestujeme, pridáme sladký kečup, okoreníme. Miešame a ochutnáme. Ku pečienkam pridáme udusené šampiňóny, premiešame a nakoniec podľa vlastnej chuti posolíme.
- Hotové sme dnes mali s uvarenými zemiakmi a tatárskou omáčkou, ktorú sme si pripravili z majonézy pridaním a vymiešaním na drobno nakrájanej cibule, sterilizovaných uhoriek s troškou nálevu. Dochutíme troškou cukru, čierneho mletého korenia a primeraným množstvom nálevu z uhoriek.
|