Kurací paprikáš
	        Kurací paprikáš
	        Autor receptu: podravka
	         
	        
	        Pridajte do tohto skvelého jedla delikátnu údenú papriku, ktorá mu dodá zvláštne čaro.
Postup
- Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky, zeler a papriku nakrájanú na kocky, bobkový list a všetko krátko opražíme.
 - Kuracie stehná umyjeme, osušíme, potrieme vegetou a pridáme k zelenine.
 - Podlejeme troškou vody a za stáleho miešania dusíme približne 10 minút na miernom ohni. Pridáme zemiaky nakrájané na kocky, pretlačený cesnak, posypeme údenou paprikou a dusíme ďalších 5 minút.
 - Zalejeme horúcou vodou tak, aby bolo mäso zakryté. Varíme pod pokrievkou na miernom ohni, dokým nebude mäso uvarené
 - Nakoniec primiešame paradajkový koncentrát. Takisto primiešame škrob zmiešaný so smotanou a necháme zovrieť.
 - Podávanie: Podávame posypané mletým čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou s prílohou podľa vašej chuti.