Plnená bageta

Kubánsky sendvič (Sandwich by Cuba)

Autor receptu: tomisuccess9

Populárny sendvič, ktorý ma neprekonateľnú chuť.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Postup

  1. Bravčové mäso musí ísť do marinády. Marináda je ešte v tajných receptúrach. Ale čo môžem prezradiť je to, že použite aspoň na približnú chuť mäsa, čierne korenie, soľ, rascu mletú, zelené korenie, karí korenie v miere asi po 5 g až na kari korenie, ktorého je váha 10 g. Mäso sa namarinuje a dávate ho piecť na teplote 180 - 200°C 20min.
  2. Dresing vytvoríte zmiešaním všetkých ingrediencií, ktoré sú uvedené v rozpise. Zázvor podotýkam ošúpať a natenko nastrúhať, resp. ak sa Vám podarí rozmixovať ponorným mixérom. Môžte rozmixovať všetky prísady spolu. To potom natriete na spodok a vrch bagety z VNÚTRA.
  3. Mäso ak máte hotové narežete na väčšie kúsky. Ako keby ste rezali mäso na kebab ale oveľa väčšie kúsky. Na to položíte plátky syra, pridáte uhorku, paradajku (kolieska o hrúbke asi 0,4 mm) a kolieska cibule.
  4. Vyberiete panvičku, zapnete sporák a necháte panvičku nahriať. Dáte maslo ale len trošku. Zvyšok masla dajte roztopiť do mikrovlnej rúry na pár sekúnd. Poradím, že do masla pridajte pár kvapiek olivového oleja. Pretrite tým roztopeným maslom vrch hotového sendviču a nechajte na panvičke z oboch strán do chrumkava pripiecť. Ak to máte hotové môžte servírovať - opečený naplnený sendvič prekrojte na polovicu.