« Naspäť na tento recept

Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) verzia na vytlačenie

Poznáte to, keď vonku prší a je tak “čvachtavo”... a žiada sa niečo na zahriatie a zaplnenie žalúdka? Toto jedlo je presne do takéhoto dňa. Recept je od mojich obľúbených A. Carluccio a G. Contaldo.

Autor receptu: kucharka

Postup receptu

Na troche olivového oleja opražíme nakrájanú cibuľu a pridáme mäso. Opečieme do “chrumkava”. Pridáme premyté krúpy.
Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 1

Krúpy poopekáme a zalejeme vínom. Nasleduje špenát.
Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 2

Dolievame vývarom, vždy po “žufankách” .. ( naberačkách :-)) ) Dávame pozor, vždy musí byť dostatočné množstvo vývaru, nesmie sa vyvariť do sucha.
Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 3

Asi tak po 45 min máme navarené. Krupoto by malo byť “mokré” ... “čvachtavé” ako to počasie.
Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 4

Suroviny




4
porcie
10
minút
príprava
45
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist