Bravčová krkovička
Krkovička po maďarsky (fotorecept)
Autor receptu: eruska25
Fantastické jedlo.
6 porcií |
20 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup- Pripravíme si suroviny. Mäso naklepeme a osolíme.
- Slaninu pokrájame na kocky a zahrejeme do sklovita. Na nej prudko osmažíme rezne z každej strany a vyberieme ich.
- Na zvyšku slaniny do ružova osmažíme nakrájanú cibuľu. Primiešame červenú papriku, kečup a pretlačený cesnak.
- Cibuľový základ preložíme do tlakového hrnca, na to dáme premytú a pokrájanú kyslú kapustu, trochu mletej rasce.
- Na kapustu rozložíme mäso a kolieska klobásy. Zalejeme malým množstvom vody a varíme 30 minút.
- Podávame so zemiakmi. Dobrú chuť!
|