Bravčová krkovička

Krkovička po maďarsky (fotorecept)

Autor receptu: eruska25

Fantastické jedlo.

6
porcií
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny. Mäso naklepeme a osolíme.
  2. Slaninu pokrájame na kocky a zahrejeme do sklovita. Na nej prudko osmažíme rezne z každej strany a vyberieme ich.
  3. Na zvyšku slaniny do ružova osmažíme nakrájanú cibuľu. Primiešame červenú papriku, kečup a pretlačený cesnak.
  4. Cibuľový základ preložíme do tlakového hrnca, na to dáme premytú a pokrájanú kyslú kapustu, trochu mletej rasce.
  5. Na kapustu rozložíme mäso a kolieska klobásy. Zalejeme malým množstvom vody a varíme 30 minút.
  6. Podávame so zemiakmi. Dobrú chuť!