Kolieska s kačacou paštétou a cibuľovou marmeládou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
60 minút
príprava
15-20 minút
na 160 °C

Postup

  1. Z vlažného mlieka a droždia urobíme kvások. Do misy dáme múku, maslo, žĺtok a soľ a zarobíme s kváskom. Hotové cesto necháme asi 40 minút kysnúť
  2. Na tuku speníme cibuľu, pridáme cesnak a bylinky, kačaciu pečeň a pomaličky ju dusíme. Nakoniec osolíme a okoreníme a vychladnutú rozmixujeme. Červenú cibuľu nakrájame na mesiačiky, skaramelizujeme s cukrom a podlejeme vínom. Dusíme, až kým cibuľa nezhustne.
  3. Cesto roztiahneme a pohárom z neho vykrajujeme kolieska. Každé koliesko v strede stlačíme, naplníme kačacou pečeňou a do stredu dáme cibuľovú marmeládu. Pečieme pri 160°C 15 minút.