Karšouch
Autor receptu: dadmara0807
tento receptík objavil môj "úradom potvrdený " mužíček z kuch. knihy Babičkina
kuchyňa je
to rýchle jednoduché a chutné a môjmu moc chutilo lebo som nestihla ani foto spraviť :)
niekto v nedelu poobede bublaninu a môj tieto fašírky
15 minút príprava |
45 minút na 180-200 °C |
Postup
- mleté mäsko podľa gusta buď pol na pol alebo len jeden druh podľa toho čo nám peňaženka dovolí :) ostatné ingrediencie nedávam množstvo každému podľ chuti
- zemiaky portúhame zmiešame všetko mäso , koreniny a ostatné suroviny vytvarujeme fašírky , pokial sa vám bude zdať riedke já som pridala troška strúhanky
- písané je vysmážať v oleji ale já som dala na plech s papierom na pečenie jemnučko olivového oleja pokvapkala a dala na 200 stupňov piecť kým nechytili farbu ,