Karšouch

Autor receptu: dadmara0807

tento receptík objavil môj "úradom potvrdený " mužíček z kuch. knihy Babičkina kuchyňa je to rýchle jednoduché a chutné a môjmu moc chutilo lebo som nestihla ani foto spraviť :) niekto v nedelu poobede bublaninu a môj tieto fašírky

15 minút
príprava
45 minút
na 180-200 °C

Suroviny

Postup

  1. mleté mäsko podľa gusta buď pol na pol alebo len jeden druh podľa toho čo nám peňaženka dovolí :) ostatné ingrediencie nedávam množstvo každému podľ chuti
  2. zemiaky portúhame zmiešame všetko mäso , koreniny a ostatné suroviny vytvarujeme fašírky , pokial sa vám bude zdať riedke já som pridala troška strúhanky
  3. písané je vysmážať v oleji ale já som dala na plech s papierom na pečenie jemnučko olivového oleja pokvapkala a dala na 200 stupňov piecť kým nechytili farbu ,