Karfiolovo-zemiaková panvica
	        Autor receptu: elixir
	         
	        
	        Zeleninové jedlo jemnej, zľahka korenistej chuti. Rýchlo pripravené, rýchlo odfotené a rýchlo zjedené. :)
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Očistíme, nakrájame a dáme variť zemiaky na 12 minút. Ak máte "múčne" zemiaky, radšej ich uvarte celé a nakrájajte až potom. Medzitým na panvici rozohrejeme maslo spolu s rascou, pridáme nakrájanú cibuľku a karfiolové ružičky porozkrajované na menšie časti, opražíme.
 - Podlejeme to 50 ml vody, pridáme horčicu, premiešame a dusíme 10 minút. Potom pridáme ostatné spomínané korenia, soľ a uvarené zemiaky.
 - Ešte prehrievame ďalších 5 minút za občasného miešania, pridáme aj citrónovú šťavu. Rukolu nakrájame na menšie časti a po odstavení panvice z plameňa ju primiešame.
 - Súbežne si 10 minút povaríme fazuľky v slanej vode. Do uvarených pridáme citrónovú šťavu, maslo a čierne korenie, premiešame.
 K jedlu som pridala aj zopár zavarených šípok. Dobrú chuť. :)