Kapustový závitok
	        Autor receptu: mariana33
	         
	        
	        Je to rýchle, chutné jedlo pripravené v parnom hrnci.
| 
 1porcia
 | 
 10 minútpríprava
 | 
 20 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Rezne si naklepeme, osolíme a okoreníme. Rozložíme na ne kyslú kapustu, pridáme pre chuť kúsok klobásy a zrolujeme.
- Zemiaky si nakrájame na štvrtinky a jemne osolíme. Mäso vložíme do parného hrnca spolu so zemiakmi a necháme ich pariť cca 20min. Ak pripravujeme iba jednu porciu, tak to dáme do jednej nádoby, ak viac, tak na spodok dáme mäso a do druhej zemiaky.
- Závitky sa dajú pripraviť aj klasicky v hrnci, len vtedy ich treba previazať niťou, podusiť na cibuľke. Šťava sa dá zahustiť a dochutiť vegetou.