Kapustový prívarok
	        Kapustový prívarok s bravčovým karé (fotorecept)
	        Autor receptu: olinecka
	         
	        
	        Pre milovníkov prívarkov odporúčam pripraviť na obed 
alebo večeru. 
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	25-30 minút príprava  | 
				  	  
				  	25-30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pripravené suroviny na prívarok. 
 - Z hlávkovej kapusty odstránime hlúbik a pokrájame ju na kocky. Dáme do hrnca, zalejeme vodou, ktorú osolíme. Varíme do zmäknutia, potok uvarenú kapustu scedíme. 
 - Cibuľu nakrájame  nadrobno. Olej rozpálime a cibuľu orestujeme do sklovita, pridáme cukor, krátko restujeme do rozpustenia cukru. Pridáme scedenú kapustu, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu, paradajkový pretlak krátko povaríme. Prívarok po uvarení. 
 - Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na plátky a zľahka naklepeme. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, sladkou červenou paprikou, rascou.
 - Každý plátok z jednej strany obalíme hladkou múkou. Olej rozpálime a karé osmažíme 2-3 minútky z oboch strán a vyberieme z výpeku. 
 - Výpek zalejeme vývarom alebo teplou vodou vložíme späť mäso a dusíme pod pokrievkou 25-30 minút. Podávame s prívarkom z hlávkovej kapusty a s knedľou alebo zemiakmi. Dobrú chuť.