Kapustová ryža - príloha (fotorecept)

Autor receptu: misqs17

Niečo rýchle keď potrebujete minúť kapustu, mrkvu,ale máte chuť na ryžu...

6
porcií
15 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dame si uvarit ryzu ( ja som dala 1,5 salky). Medzitym si pripravime suroviny. Kapustu nastruhame alebo posekame na drobno, mrkvu postruhame a cibulu nakrajame.
  2. Nachystame si panvicu, najlepsie wok a dame na oleji dusit cibulku, kapustu a mrkvu.
  3. Premiesame a dusime pokial to vsetko nezmakne , 10 -12 minut.
  4. Ked sa takto vsetko pekne podusi, pridame asi 1 lyzicu masla a sojovej omacky a poriadne premiesame. Dochutime solou (ale nie vela), cierne korenie a kmin.
  5. Pridame uvarenu ryzu, premiesame, este lyzicka masla a lyzica sojovej omacky (ale najlepsie kazdy si da podla seba)., kto ma da aj sezamovy olej, ktory ma velmi specificku chut,ale pasuje sem.
  6. Podavala som to z pecenymi stehienkami.