Kapustnica (fotorecept)
	        Autor receptu: babkamt
	         
	        
	        V sobotu sme mali k obedu túto kapustnicu.Syn povedal , nech počkám , že mi prinesie 
údené kolienko a čerstvý chlieb z pekárne.Inak zvyknem variť všetko v jednom hrnci , 
no dnes som varila vo viacerých a napokon som to všetko spojila v jednom veľkom 
hrnci :-)
Postup
- Pripravila som si potrebné suroviny na kapustnicu.Bravčové pliecko , údené kolienko,klobásky a kyslú kapustu s cibuľou.Hríby som namočila do vody.
 - Cibuľu som opiekla do sklovita .Pridala som  bravčové mäso.Opiekla som ho , kým zbelelo.Potom som hrniec odstavila z ohňa a pridala som sladkú a štipľavú papriku , soľ , korenie .Mäso som uvarila v tlakovom hrnci asi za 25 minút.
 - Uvarené bravčové mäso som pridala ku kapuste.
 - Tu som v tlakovom hrnci v ľavo varila bravčové mäso , vpravo sa varí údené kolienko.
 - Do veľkého hrnca som dala variť kapustu s klobáskami a bobkovým listom .Pridala som aj namočené hríby.
 - Uvarené kolienko som vybrala , nechala vychladnúť .
 - Mäso som obrala , pokrájala .
 - Vývar z kolienka som pridala ku kapuste aj s  mäsom z kolienka.Zároveň som vybrala z kapusty uvarené klobásky.
 - Pridala som aj udusené bravčové mäso.Hrniec sa mi pekne naplnil.Teraz som do kapustnice pridala aj  pretlačený cesnak.
 - Syn priniesol ešte horúci chlieb.
 - Vychladnuté klobásky som pokrájala,
 - a šup s nimi do hrnca.Kapustnicu som zahustila tak , že som asi do 100 ml mlieka pridala 1,5 pl múky , vymiešala som to a naliala do kapustnice.Nechala som ju ešte asi 15 minút prevariť ,nech sa všetky chute dobre spoja.
 - Medzitým , čo sa kapustnica ešte varila , som nakrájala ešte teplý chlieb a môžeme ísť obedovať.Dobrú chuť.
 - Okrem mňa si všetci dali dupľu :-) Vnučka prišla o dva dni a pýtala sa , či z nej ešte zostalo.