Kanapka s hráškovou penou, cherry paradajkou a ementálom
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Na masle si orestujeme mladý cukrový hrášok, pridáme smotanu a necháme redukovať. Pridáme syrokrém a všetko spoločne rozmixujeme a prepasírujeme. 
 - Dochutíme citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením. Hráškový krém necháme vychladiť a vymixujeme s maslom. 
 - Z hriankového chleba vykrojíme tvary podľa svojho vkusu a mierne ich nasucho opečieme. Vychladnutý krém navrstvíme na hrianky a ozdobíme kockami ementálu a kúskami cherry paradajok.  
 - NÁŠ TIP: Ak je hrášok naozaj mladý a sladký, nesnažme sa ho v kréme rozmixovať dohladka, ale nechať v ňom
kúsky, aby sa zachovala štruktúra. Hráškový krém  môžete na kanapkách nahradiť aj iným.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |