Kaleráb plnený kačacím ragú
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup- Kaleráb očistíme a v mierne osolenej
vode povaríme. Po vychladení vyberieme
vnútro, aby sme mohli kaleráb
naplniť.
- Z kačacích stehien stiahneme kožu,
stehná vykostíme a nakrájame na kocky.
Cibuľu očistíme, nakrájame na kocky.
Olivový olej zohrejeme v hrnci, pridáme
mäso a cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme
rajčinový pretlak a spolu restujeme.
- Potom všetko zalejeme zalejeme vínom, vývarom a pridáme tymian, prikryjeme a dusíme asi hodinu.
- Do hotového ragú nasekáme zvyšné
kúsky uvareného kalerábu a zmesou
naplníme pripravené kaleráby, ktoré
posypeme parmezánom a necháme
zapiecť.
|