Kačacie ragú
Kačacie ragú s linguinami
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
15 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup- Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame. Umytú tekvicu
zbavíme jadier a nakrájame aj s ananásom na
kocky. Stiahneme kožu z kačacích stehien, ktoré
potom vykostíme a tiež nakrájame. Mäso osolíme
a okoreníme.
- V panvici rozpálime olej, mäso opečieme, pridáme
cibuľu, rozmarín a cesnak, krátko opražíme,
pridáme víno, tekvicu, zalejeme vývarom a dusíme
10 minút.
- Medzitým uvaríme cestoviny linguine v osolenej
vode. K ragú pridáme na kocky nakrájaný ananás
a necháme ešte 5 minút podusiť. Ragú môžeme
mierne zahustiť škrobom.
|