Kačacie prsia
Kačacie prsia s teriyaki redukciou a bao knedličkami
Autor receptu: redakcia
Postup- Kačacie prsia osolíme, okoreníme, a v sous–vide variči varíme hodinu pri 67 stupňoch.
- Medzitým urobíme knedle. Zmiešame vodu,
mlieko, droždie a cukor a necháme vzísť kvások. Potom k nemu pridáme múku, soľ a vajce.
Cesto dobre vymiešame dohladka,
zakryjeme a necháme 40 minút
kysnúť. Z nakysnutého cesta urobíme knedličky, uložíme ich na olejom potreté sito a nad parným kúpeľom ich
necháme 25 minút pariť.
- Teriyaki omáčku dáme variť
a zredukujeme, podľa chuti dochutíme soľou, cukrom.
- Kačacie prsia podávame s omáčkou a knedličkami. Posypeme nasekanými arašidmi.
|