Kačacia paštéta Pulitzer
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	7 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Kačaciu pečeň urestujeme, pridáme šľahačku, koňak, bylinky, dochutíme a uvaríme. Necháme vychladnúť a rozmixujeme nahladko.
 - Ak dávame hotovú paštétu do pohára, navrch pridáme lyžičku masti a čerstvý tymian. Podávame s brusnicovou zaváraninou.
 - Na zjemnenie chuti môžeme použiť aj hruškové pyré; do skaramelizovaného cukru pridáme roztlačené hrušky, premiešame a nanesieme jemne na paštétu.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |