Jelenia roláda plnená tymianom s ovocným ratatouille a vanilkou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
14 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso jemne rozklepeme, nasolíme, okoreníme a posypeme lístkami tymianu. Mäso zrolujeme, zviažeme niťou, vložíme na rozpálenú panvicu a sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom panvicu vložíme do rúry a pečieme asi 14 minút. Počas pečenia mäso otáčame.
  2. Po upečení necháme mäso asi šesť minút odležať. Ovocné ratatouille: Na panvici si spravíme s z cukru karamel, zalejeme vodou a džúsom a necháme zredukovať.
  3. Potom pridáme ovocie nakrájané na väčšie kúsky a vnútro z vanilkového struku. Prevaríme a podávame.