Irish steak
Autor receptu: redakcia
1 porcia |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Najprv si nachystáme všetky suroviny na prípravu receptu.

- Umytú hovädziu sviečkovú opečieme postupne zo všetkých strán. Dĺžka opekania závisí od požadovanej chuti. Spolu so steakom opekáme aj kukuričný klások.

- Fazuľkové lusky si medzitým zarestujeme na pokrájanej slaninke. Keď sú opečené, zastrekneme ich koňakom.

- Chimichurri omáčku k steaku pripravíme nasledovne: Petržlenovú vňať nasekáme a spojíme dokopy s ostatnými surovinami v množstvách podľa vlastnej chuti.

- Steak solíme a koreníme až keď je dopečený a naservírovaný na tanieri. Polejeme omáčkou chimichurri a servírujeme s orestovanými fazuľovými luskami a grilovanou kukuricou.

|