Hrianky s pečeňovým krémom
Autor receptu: redakcia
Postup- Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umytú pokrájanú pečeň a rýchlo opražíme. Podlejeme troškou vody
a vychladnutú pečeň aj so šťavou vložíme do mixéra. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, uvarené posekané
vajce, horčicu, škvarky a všetko spolu zmixujeme alebo dvakrát pomelieme na mäsovom mlynčeku.
- Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Ešte teplé natierame pečeňovým krémom a ozdobíme kyslou uhorkou.
- NÁŠ TIP: Kuracie pečienky sú lacnou surovinou na prípravu viacerých jedál. S použitím husacej alebo kačacej masti
ich môžete pripraviť ako husacie či kačacie pečienky. Stačí ich opražiť na cibuľke.
|