Hrianky s pečeňovým krémom

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umytú pokrájanú pečeň a rýchlo opražíme. Podlejeme troškou vody a vychladnutú pečeň aj so šťavou vložíme do mixéra. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, uvarené posekané vajce, horčicu, škvarky a všetko spolu zmixujeme alebo dvakrát pomelieme na mäsovom mlynčeku.
  2. Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Ešte teplé natierame pečeňovým krémom a ozdobíme kyslou uhorkou.
  3. NÁŠ TIP: Kuracie pečienky sú lacnou surovinou na prípravu viacerých jedál. S použitím husacej alebo kačacej masti ich môžete pripraviť ako husacie či kačacie pečienky. Stačí ich opražiť na cibuľke.