Kuracia pečeň
Hrianky s kuracou pečeňou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup- Pečeň umyjeme, očistíme od blán a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu nakrájame nadrobno.
- Na panvici rozohrejeme 2 PL masla a cibuľu na miernom ohni minútu restujeme. Pozor, nesmie prihorieť, inak
zhorkne. K cibuli pridáme pečeň a za stáleho miešania restujeme asi 8 minút. Dochutíme čerstvo zomletým čiernym korením, soľou, horčicou a premiešame. Nakoniec dochutíme mletou sladkou paprikou a ihneď odstavíme z ohňa.
- Na panvici rozohrejeme 1 PL masla a z oboch strán dozlatista opečieme plátky sendviča. Hotové hrianky potrieme ošúpaným strúčikom cesnaku.
- Hotovú pečeň navrstvíme na hrianky a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
|