Kuracia pečeň

Hrianky s kuracou pečeňou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pečeň umyjeme, očistíme od blán a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu nakrájame nadrobno.
  2. Na panvici rozohrejeme 2 PL masla a cibuľu na miernom ohni minútu restujeme. Pozor, nesmie prihorieť, inak zhorkne. K cibuli pridáme pečeň a za stáleho miešania restujeme asi 8 minút. Dochutíme čerstvo zomletým čiernym korením, soľou, horčicou a premiešame. Nakoniec dochutíme mletou sladkou paprikou a ihneď odstavíme z ohňa.
  3. Na panvici rozohrejeme 1 PL masla a z oboch strán dozlatista opečieme plátky sendviča. Hotové hrianky potrieme ošúpaným strúčikom cesnaku.
  4. Hotovú pečeň navrstvíme na hrianky a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.