Hovädzia polievka z mletého mäsa (fotorecept)

Autor receptu: kecemis

Tento recept mam z jednej farmy z Ontaria.

6-8
porcií
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zomlete maso orestujem na 2pl oleja, aby stratilo svoju ruzovu farbu. Priblizne 8 minut. Maso sa snazim rozdrobit co na najmensie kusky. Potom zlejem vzniknuty tuk.
  2. Pridam cibulu, pretlaceny cesnak, zelerove stonky, mrkvu, sol, korenie, pripadne stiplavu papriku alebo omacku a asi dva daci vody.
  3. Za obcasneho miesania varim asi 5 min.
  4. Potom pridam nasekane paradajky, pretlak, ocot, cukor a premiesam.
  5. Pridam hovadzi vyvar, pripadne zeleninovy. Privediem do varu, stiahnem teplotu a varime 25-30 minut.
  6. Pridam karfiol....
  7. ...a cestoviny, alebo spagety polamane na mensie kusky. Nehame varit podla navodu minus priblizne 5 minut. Odstavime teplo a cestoviny dojdu same.
  8. Podavam so smotanou alebo nastruhanym parmezanom.