Hovädzie mäso som umyla, osušila a vyklepala...na panvicu som dala roztopiť masť a mäsové plátky som opiekla z oboch strán..
na rajnicu som dala výpek a pridala som slaninu pokrájanú na kocky, opiekla a pridala som pokrájanú cibuľu...
pridala som plátky opečeného mäsa...a trošku som nechala podusiť, aby chuť slaniny s cibuľou vošla do mäsa..
pridala som kečup, soľ, korenie, štipku celej rasce,mletú papriku a nechala opäť prejsť varom..chvíľku..
potom som v malých dávkach podlievala teplou vodou, počas dusenia..pripravila som hlivu...nekrájala som ju, len som ju rozobrala z trsov...
už k mäkkému masu som pridala jeden strúhaný zemiak na zahustenie omáčky a vložila som hlivu..nechala som prejsť varom, chvíľku, lebo hliva nevyžaduje dlhé varenie..
hotové jedlo...knedlík som si pripravila deň vopred..
už som iba uložila na taniere...prajem vám dobrú chuť..