Hordog
Hotdogy s grilovanými klobáskami a paradajkovou salsou
Autor receptu: redakcia
Podávať grilované klobásky môžete na záhradnej párty aj takto.
6 porcií |
15 minút príprava |
5-7 minút tepelná úprava |
Postup
- Najskôr si pripravíme salsu. Paradajky rozpolíme, vyrežeme z nich stredy so semienkami a zvyšok nakrájame na veľmi drobné kocky. V mise ich zmiešame s nasekanou jarnou cibuľkou, pažítkou a bazalkou. Dochutíme olejom, soľou
a korením.
- Bravčové klobásky grilujeme zo všetkých strán podľa hrúbky asi 5 minút. Hrubšie klobásky po ugrilovaní rozrežeme pozdĺžne, tenké môžeme nechať vcelku.
- Pečivo na hotdog pozdĺžne narežeme a vložíme do nich ugrilované klobásky. Pridáme salsu a posypeme strúhaným syrom. Môžeme dochutiť kečupom.