Hordog

Hotdogy s grilovanými klobáskami a paradajkovou salsou

Autor receptu: redakcia

Podávať grilované klobásky môžete na záhradnej párty aj takto.

6
porcií
15 minút
príprava
5-7 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Najskôr si pripravíme salsu. Paradajky rozpolíme, vyrežeme z nich stredy so semienkami a zvyšok nakrájame na veľmi drobné kocky. V mise ich zmiešame s nasekanou jarnou cibuľkou, pažítkou a bazalkou. Dochutíme olejom, soľou a korením.
  2. Bravčové klobásky grilujeme zo všetkých strán podľa hrúbky asi 5 minút. Hrubšie klobásky po ugrilovaní rozrežeme pozdĺžne, tenké môžeme nechať vcelku.
  3. Pečivo na hotdog pozdĺžne narežeme a vložíme do nich ugrilované klobásky. Pridáme salsu a posypeme strúhaným syrom. Môžeme dochutiť kečupom.