Horčicovo-medové kuracie steaky s opraženou cibuľou, paradajkou, čerstvou bazalkou a balzamikom

Autor receptu: shukvacik

Chutný a jednoduchý recept na moje kuracie steaky , robievam ho už roky ako minútku a je to perfektný chod či už na slávnostný obed alebo obyčajný deň.

3-4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Čo budeme potrebovať :-)
  2. Kuracie prsia nakrájame na 150 - 200 g plátky , osolíme , okoreníme, jednu stranu posypeme múkou a prudko orestujeme s nakrájanou cibuľu (na kolieska) na troške olivového oleja 5 minút s každej strany
  3. na každé mäso pridáme lyžicu horčice a čajovú lyžičku medu (rozotrieme) a ešte restujeme 2 - 3 minúty
  4. Podávame s ryžou, paradajkou, restovanou cibuľkou, čerstvou bazalkou a prelejeme balzamikovým krémom. Prajem Vám dobrú chuť.