Horčicovo-medové kuracie steaky s opraženou cibuľou, paradajkou, čerstvou bazalkou a balzamikom
Autor receptu: shukvacik
Chutný a jednoduchý recept na moje kuracie steaky ,
robievam ho už roky ako minútku a
je to perfektný chod či už
na slávnostný obed alebo obyčajný deň.
3-4 porcie |
5 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Čo budeme potrebovať :-)
- Kuracie prsia nakrájame na 150 - 200 g plátky , osolíme , okoreníme, jednu stranu posypeme múkou a prudko orestujeme s nakrájanou cibuľu (na kolieska) na troške olivového oleja 5 minút s každej strany
- na každé mäso pridáme lyžicu horčice a čajovú lyžičku medu (rozotrieme) a ešte restujeme 2 - 3 minúty
- Podávame s ryžou, paradajkou, restovanou cibuľkou, čerstvou bazalkou a prelejeme balzamikovým krémom. Prajem Vám dobrú chuť.