Hliva ustricová s čínskymi rezancami (fotorecept)
	        Autor receptu: oco
	         
	        
	        Chutné aj pre vegetariánov podľa mňa. Či?
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Zeleninu  a huby nakrájame.
 - Rozpálime  olej pridáme  cukor a ocot urobíme karamel,pridáme hlivu,premiešame a dusíme,pridáme zeleninu,koreniny,chilli papričku,dusíme.
 - Na karamely dusíme za stáleho miešania hlivu potom pridáme  pór a o chvíľu ostatnú zeleninu.Ochutíme soľou,korením a  drvenou chilli papričkou.Zakryjeme a dusíme asi 10 minút.
 - Osolenú vodu necháme zovrieť,vložíme  polámané čínske instanté rezance a odstavíme.Po 3 minutách sú hotové.Rezance ocedíme a na suchej teflonovej panvici opekáme,pridáme sójovú omáčku a miešame aby sa  sójová omáčka spojila s cestovinou.Aby sa cestovina nezačala lepiť medzi sebou pridáme trochu olivového oleja.Cestoviny smažíme tak 5 minút.
Nakoniec cestoviny zmiešame s hlivovo - zeleninou zmesou dochutíme chilli omáčkou a podľa potreby soľou.Dobrú chuť.