Hermelín v alobale

Autor receptu: oridzinl

Opäť jeden veľmi rýchly, neskutočne jednoduchý a ešte chutnejší receptík bez kt. by sa moja kuchyňa nezaobišla :)

10 minút
príprava

Postup

  1. Najskôr si natrháme alebo nastriháme alobal... Koľko kusov záleží od toho koľko hermelínov si chceme spraviť.... čiže ak 4 ks tak potrebujeme 4 štvorce alobalu, do kt. sa hermelín zabalí :)
  2. Do mištičky si nalejeme napr. deci oleja a vysypeme do neho korenie všetkého druhu... (:ja používam to, kt. som uviedla v surovinách:) ...a poriadne ho s olejom rozmiešame :)
  3. do stredu štvorca z alobalu si s "pierkom" natrieme kruh /olej s korením/ do kt. položíme hermelín, čiže v tej veľkosti a takisto potrieme hermelín touto zmesou aj z vrchu...
  4. Takto potretý hermelín poriadne zabalíme do alobalu. A grilujeme... Na toto máme tiež viacero možností... a.) pekne v lete vonku na grile alebo b.) v kuchyni v rúre /poprípade aj na plechu nech sa nám všetko nezamastí :))
  5. Ako dlho necháme hermelín piecť/grilovať??? Hermelín je hotový ak sa nám alobal vyduje pekne do guľata a je super mäkučký...podľa toho vieme, že je hotový...
  6. A teraz už len zobrať čerstvé rožky a spapať... Moja rada, alebo vylepšenie je samozrejme zeleninka... napr. jednoduchým šalátom zo zeleniny zo záhrady nikdy nič nepokazíte :)) Prajem Vám dobrú chuť :)