Haevy Hege
Autor receptu: dolceevita
5 porcií |
20 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup
- Uvaríme si v osolnej vode cestoviny- tagliatelle. Ja som použila z 500g sáčku, polovicu.
Ako sa nám varia tagliatelle, ošúpeme si cibuľu a nakrájame na menšie kocky.
Na panvicu dáme trošku olivového oleja a smažíme cibuľu s brav. mäsom.
Mäso dochutíme soľou a čiernym mletým korením.
Po asi 3min. osmáhnutia mäsa, pridáme chili omáčku a nasekané paradajky v konzerve.
Varíme cca. 2 minúty.
- Po osmáhnutí a varení mäsa na panvici, panvicu odstavíme zo sporáka.
Pripravíme si zapekaciu misu.
Do zapekacej misy vložíme uvarené tagliatelle a vlejeme vyhotovené mäso z panvice.
V zapekacej mise premiešame mäso a tagliatelle.
Celé to zalejeme sladkou smotanou na šľahanie a dáme zapiecť do vopred prehriatej trúby.
Ku koncu zapekania vyberieme z trúby , posypeme strúhaným syrom a dáme znova na malú chvíľu zapiecť.
- Dobrú chuť !