Údený pstruh
Guľôčky z údeného pstruha v sezame s konfitovanými paradajkami
Autor receptu: redakcia
Postup- Údeného pstruha rozdrvíme vidličkou, pridáme kyslú smotanu, kôpor a čierne korenie. Túto zmes poriadne premiešame
a vytvarujeme rovnaké guľôčky, ktoré obalíme v dvojfarebnom
sezame.
- Cherry paradajky vložíme do olivového oleja s cesnakom
a rozmarínom a na minimálnom plameni konfitujeme asi 15 až
20 minút. Vyberieme ich a necháme vysušiť na papierovej servítke.
- Z avokáda vyberieme dužinu, roztlačíme ju a prepasírujeme
cez sitko. Pridáme citrónovú šťavu, postrúhaný cesnak podľa chuti, soľ,
korenie, zmiešame na pastu.
- Na taniere dáme avokádovú zmes,
na to lososové guľôčky a paradajky, ozdobíme bylinkami.
|