Guľaš z trúby (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Všetké suroviny sú moje vlastne ,vyprodukované počas roka,takže je o to chutnejší,okrem korenín.

20 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Do zápekacej misky,alebo na pekáč si dáme všetký suroviny. Mäsko si nakrájame na kocky, cibuľu na drobno, cesnak pretlačíme a pridáme ostatné suroviny. Premiešame.
  2. Zakryjeme,v mojom prípade alobalom a vložíme do vyhriatej rúry.Počas pečenia netreba miešať.Pečieme približne 1 hodinku.Ked by ste mäsko miešali s hovädzím,alebo len hovädzie,tak dlhšie.
  3. Podávame s knedľou,alebo výborné je aj s fajnou cestovinkou.Ja som mala domácu knedľu.