Grilované prsičká so špenátovou plnkou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
40 minút
príprava
60 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Staršie žemle nakrájame na kocky a namočíme do mlieka. Najemno nakrájanú cibuľu orestujeme na masle, pridáme špenát a hotovú zmes zamiešame do vyžmýkaných žemlí aj s vajíčkami a dobre zamiešame.
  2. Plnku dáme pod kožu kurčacích pŕs, ktoré potom prudko opečieme na oleji. V rúre ich na 160 stupňoch necháme dopiecť, aby koža bola chrumkavá a mäso šťavnaté.
  3. Cuketu, baklažán a paradajky nakrájame na tenké kolieska, položíme ich na papier na pečenie, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a pod grilom ich v rúre zapečieme.