Granadiersky pochod - vrtuľkový (vretienkový) (fotorecept)

Autor receptu: mariaklara

Je to jeden z rýchlych receptov, keď máme málo času a nechce sa nám robiť fliačky, použijeme vrtuľky ( vretienka ).

4-5
porcie
20 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Použijeme tieto suroviny:
  2. Zemiaky očistíme a varíme do mäkka. ( vlastne z predchadzajúceho rct na mliečnu polievku sme si odobrali uvarené zemiaky ).
  3. Medzitým sme si vyvarili vretienka podľa návodu.
  4. Na oleji ( masti ) speníme do ružova cibuľku, odstavíme a pridáme mletú papriku.
  5. Zemiaky roztlačíme a premiešame s vrtuľkami.
  6. Pridáme osmaženú cibuľku, premiešame a osolíme dľa chuti. ( Môžeme pridať aj mleté korenie, ja nedávam kvôli deťom ).
  7. Podávame so šalátom z čínskej kapusty, s čalamádou alebo s kyslou uhorkou. " Dobrú chuť ! "