Fusilli s mletým mäsom, podpňovkami a krémovou omáčkou (fotorecept)

Autor receptu: monty469

Inšpirovala som sa receptom Marcela Ihnačáka :-) Trošku som si ho upravila podľa seba, chutilo nám, tak sa chcem o neho podeliť s vami :-)

Postup

  1. Na bravčovej masti opečieme cibuľu a slaninku.
  2. Keď je cibuľa a slanina opečená, pridáme mäsko a chvíľu restujeme, aby sa mäso zatiahlo, zalejeme vínom. Krátko povaríme.
  3. Pridáme pretlak, huby, premiešame a na miernom ohni dusíme 20 minút.
  4. Bylinky, vňate si nakrájame nadrobno, cesnak prelisujeme a pridáme ich k mäsu (množstvo byliniek som neuviedla, každý nech si pridá podľa svojej chuti :-), kto má čo rád)
  5. Krátko povaríme, zalejeme smotanou, necháme prevrieť. Po odstavení pridáme k mäsu uvarené cestoviny a premiešame.
  6. Pri podávaní nastrúhame na vrch nejaký tvrdý syr a ozdobíme bylinkami :-) Dobrú chuť!