Flank steak s baklažánovo-cuketovou plnkou
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Baklažán a červenú papriku opečieme dotmava, aby z nich poľahky zišla šupka. Baklažán a cuketu okoreníme, osolíme, pridáme cesnak a rozmixujeme tyčovým mixérom. Samostatne rozmixujeme červenú papriku.
 - Flank steak prerežeme po dĺžke, osolíme, okoreníme a potrieme pripraveným baklažánovo–cuketovým pyré. Mäso zrolujeme a prepichneme ho kovovými ihlami, aby sa pri pečení neotvorilo.
 - Grilujeme 20 minút, pričom mäso stále otáčame. Hotový flank steak narežeme na medailóniky a prelejeme paprikovým pyré.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |