« Naspäť na tento recept

Fileta z halibuta s vínovo-jahodovou omáčkou verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Filety osolíme, okoreníme a pripravíme spôsobom sous-vide na 57 °C 20 minút. (Pozn. red.: Metóda sous-vide spočíva v tom, že sa čerstvé suroviny uložia do vákuových vreciek, z ktorých je pomocou prístroja na vákuové balenie odsatý vzduch. Potom sa vložia do vodného kúpeľa, v ktorom sa udržiava nízka teplota pomocou prístroja s nastaviteľnou teplotou a dĺžkou varenia, podľa druhu suroviny.) Po 20 minútach opečieme na panvici s olejom.

Opečieme plátok slaniny, vyberieme z panvice, pridáme ružové víno, čerstvé jahody, zelené korenie a necháme vyredukovať, nakoniec pridáme maslo.

Romanesco pečieme v alobale na 150 °C 35–40 minút. Vyberieme z alobalu a vymiešame so smotanou a s maslom.

Suroviny




10
porcií
60
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist