Fašírky z kapra na zemiakovej veži
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
15 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Rybacinu sparíme v slanej
vode, zmiešame s rozmixovaným
chlebom, majonézou a s petržlenovou
vňaťou. Cibuľu a cesnak
opražíme a primiešame k rybe.
Dochutíme soľou a čiernym korením.
Vyformujeme pagáčiky.
Obalíme ich v chlebe s petržlenom
a opečieme dozlatista.
- Príloha: Kel nakrájame na
rezance a obvaríme v slanej vode
s rascou. Zemiaky uvaríme, pretlačíme
a zamiešame s opraženou
cibuľou. Osolíme, okoreníme
a pridáme pažítku. Kyslú smotanu
zohrejeme a rozpustíme
v nej želatínu. Všetko zmiešamer
a vytvoríme vežu. Na vrch dáme
fašírku.
|