Fašírka v srnčom chrbáte s horčicovou omáčkou (fotorecept)
	        Autor receptu: lenka1503
	         
	        
	        Fašírku môžete robiť aj klasicky 
na panvici ale nam takto viacej 
chuti. A do stredu sa môžu pridať 
varené vajíčka. Kto ako má rád...
Postup
- Najprv zalejeme ovsené vločky horúcou vodou a necháme ich chvíľu napučať. 
- Do veľkej misy dáme mleté mäso, nadrobno pokrájanú cibuľu a vajíčko. 
- Pridáme korenie na mleté mäso, mleté čierne korenie a soľ podľa chuti. Nakoniec pridáme napučané ovsené vločky. 
- Formu srnčí chrbát vymažeme maslom, vyspypeme strúhankou a navrstvíme do nej celú faširku. Kto to tak má rád tak polovicu masa dá do formy, na to dá uvarené vajíčka alebo kyslé uhorky a prikryje druhou polovicou mäsa. 
- Pečieme pri 200 °C podľa potreby. Ja som to piekla asi hodinu. 
- Príloha: 
 Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode domäkka. Potom ich zlejeme a ešte horúce pomačkáme so smotanou na varenie podľa potreby. 
Cibuľu očistíme pokrájame na veľlmi drobno a na olivovom oleji ju opečieme dohneda. Podávame ju naservírovanú na pyré alebo ju môžeme zamiešať do pyré.
- Omáčka:
 Veľkú lahôdkovú cibulku pokrájame nadrobno a opečieme ju na olivovom oleji do polomäkka.
- Potom pridáme horčicu, smotanu na varenie, maslo a soľ s mletým čiernym korením podľa chuti. Zamiešame a povaríme kým nezačne bublať. Ak chcete redšiu omáčku, pridajte trošku vody.