Fašírka v Remoske

Autor receptu: mikulas33

u nás veľmi obľúbené jedlo, z remosky je oveľa šťavnatejšia ako z trúby, najčastejšie ju pripravujem so zemiakovým prívarkom

6-8
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. rožky si namočíme do misky s vodou
  2. mäso dáme do misky a pridáme vyžmýkané rožky,vajce, pretlačený cesnak, papriku, cibuľu, majoránku, čierne korenie a soľ
  3. masu rukami miesime až sa nám všetko premieša a spojí, z cesta spravíme bochník ktorý vložíme do olejom vymazanej hlbokej formy remosky (ja mám remosku originál ), na vrch poukladáme plátky slaniny a zapneme remosku pečieme cca hodinu potom špajľou vyskúšame či je fašírka upečená