« Naspäť na tento recept

Dubáková frittata s cherry paradajkami a parmezánom verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Dubáky očistíme. Na rozohriatu panvicu dáme olej, na ktorom opražíme pokrájanú cibuľku a potom aj nakrájané dubáky, chvíľu orestujeme a pridáme na polovicu prekrojené paradajky. Zalejeme vyšľahaným vajíčkami, ktoré sme osolili a okorenili. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Na miernom ohni pripravujeme dve minúty, ďalej dokončujeme vo vopred rozohriatej rúre na 160 °C asi tri minúty. Pred dokončením posypeme frittatu postrúhaným parmezánom. Môžeme podávať so zemiakmi, s pečivom alebo so šalátom.

Suroviny




4
porcie
20
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist