Hamburger
	        Domáci hovädzí hamburger
	        Autor receptu: niika
	         
	        
	        Rýchly a sýty nápad na obed alebo večeru.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	5 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pomleté mäso vytvarujeme do tvaru placiek približnej veľkosti ako sú žemle. Z oboch strán okoreníme a osolíme. Opekáme z oboch strán na dobre rozohriatom masle. Tip: Keď je mäso opečené z oboch strán, položíme naň plátok syra a necháme ho ešte cca 2 minúty na panvici, aby sa syr trochu rozpustil.
 - Zeleninu očistíme. Cibuľu, paradajku a uhorku nakrájame na kolieska, šalát natrháme na listy.  
 - Žemle pozdĺžne rozkrojíme. Na spodnú časť dáme zeleninu, pridáme horčicu, položíme opečené mäso, dochutíme kečupom a položíme vrchnú časť žemle.