Domáce bravčové rebierko na červenom víne (fotorecept)
	        Autor receptu: izabella929
	         
	        
	        Dnes som na obed urobila domáce bravčové rebierko na červenom víne..všetky použité 
suroviny sú domáce..rebierko som opekala na panvici, aby zostalo úplne šťavnaté..
| 
				  	  
				  	80 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Rebierko som poriadne umyla, osušila a pripravila som si aj slaninu, ktorú som pokrájala na kocočky..
 - osolila, okorenila, posypala rascou, pokrájaným cesnakom a posypala červenou mletou paprikou..
 - pokrájanú slaninu som dala na panvicu a opiekla..
 - slaninu som tam nechala a na ňu som položila rebierko...opiekla z oboch strán a podliala červeným vínom...zakryla pokrievkou a nechala na malom plyne pomaly opekať...aby zostalo šťavnaté...
 - rebierko sa opekalo hodinu a bolo úplne krehučké a šťavnaté...kým sa rebierko opekalo, pripravila som si drobné zemiačiky...zostali mi z vyberania také drobné, neviem, prečo sa im nechcelo narásť a takto ich zvyknem ihneď zúžitkovať...povarím ich chvíľku v slanej vode, ošúpem a opečiem na masti do chrumkava..
 - k tomuto hlavnému jedlu som podávala veľkú misu zeleninového šalátu. uhorky, paradajky, paprika a cibuľa  ...všetko z mojej záhrady...výborný obedík...dobrú chuť..