Domáca oškvarková paštéta
	        Autor receptu: ancicka
	         
	        
	        Túto paštétu robím pri zabíjačke z čerstvých vysmažených oškvarkov. Preto je aj z väčšieho množstva. Kto by chcel, tak si môže urobiť z polovičnej dávky.
Postup
- Cibuľu pokrájame a osmažíme na troche masti. Mäsko pokrájame na drobno a pridáme k cibuli. Podlejeme vodou tak, aby bolo zaliaté a dusíme do mäkká.
 - Pomelieme na mlynčeku čerstvé oškvarky, mäso aj s vývarom a ostatné suroviny. Ja pušťam aj vajcia cez mlynček.
 - Ked je všetko pomleté, tak pridáme vývar a dochutíme.
 - Potom ešte ponorným mixérom rozmixujeme, aby bola paštéta jemná. Potom plníme do čistých a suchých pohárov do troch štvrtín. Nie viac!!!
 - Dobré pozatvárame a dáme sterilizovať. Sterilizujeme 1 a 1/2 hodiny tak, aby počas celej doby voda vrela.