Domáca bravčová pečeň pána premiéra (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Z farmy som dostala krásnu čerstvú bravčovú pečeň..dlho som hľadala recept,aby
zodpovedal tomu krásnemu kusu pečene..na TOP recptoch som našla tento jednoduchý a
pritom veľmi chutý recept..
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Bravčovú pečeň som umyla a pokrájala na rezance..
- Na masti som orestovala pokrájanú cibuľu a cesnak..
- pridala som pokrájanú pečeň..nechala som ju podusiť.
- pridala som kari korenie,čierne korenie ,červenú papriku a podliala 1 dl.vody..povarila a pridala som 2 dl.kečupu..
- nechala povariť 20 min. a už je hotová..
- kým sa pečeň varila,očistila som zemiaky,pokrájala na mesiačiky a uvarila v osolenej vode...zcedila a uložila na tanier..pridala som uvarenú pečeň a ozdobila bazalkou.. a prajem dobrú chuť..