Domáca bravčová pečeň pána premiéra (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Z farmy som dostala krásnu čerstvú bravčovú pečeň..dlho som hľadala recept,aby zodpovedal tomu krásnemu kusu pečene..na TOP recptoch som našla tento jednoduchý a pritom veľmi chutý recept..

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčovú pečeň som umyla a pokrájala na rezance..
  2. Na masti som orestovala pokrájanú cibuľu a cesnak..
  3. pridala som pokrájanú pečeň..nechala som ju podusiť.
  4. pridala som kari korenie,čierne korenie ,červenú papriku a podliala 1 dl.vody..povarila a pridala som 2 dl.kečupu..
  5. nechala povariť 20 min. a už je hotová..
  6. kým sa pečeň varila,očistila som zemiaky,pokrájala na mesiačiky a uvarila v osolenej vode...zcedila a uložila na tanier..pridala som uvarenú pečeň a ozdobila bazalkou.. a prajem dobrú chuť..