Divoká panenka (fotorecept)
Autor receptu: akeber
Tento recept je uvarený s diviny , panenka s diviaka.
45 MIN minút príprava |
50MIN minút tepelná úprava |
Postup
- Na jemno nakrájanú cibuľku osmažíme.
- Panenku nakrájame na plátky.
- Na opraženú cibuľku dáme masko , popražíme .
- Pridáme sušené dubáky , podľa uváženia (ja veľa ) .
- Pridáme koreniny, osolíme a dusime pokiaľ masko nie je dostatočne makké. Pred dovarením pridáme pretlačený cesnak asi tak štyri strúčiky.
- Zemiaky ošúpeme a narajbeme na stúhadle . (3ks)
- Do vody vmiešame nastrúhané zemiaky a použijeme ich na zahustenie.
- Príloha : Zemiaky ošúpeme, uvaríme v osolenej vode . Zlejeme , pridáme maslo a nadrobno pokrájanú petržlovú vňať.Zamiešame a príloha je hotová.
- DOBRÚ CHUŤ !