Divoká panenka (fotorecept)

Autor receptu: akeber

Tento recept je uvarený s diviny , panenka s diviaka.

45 MIN minút
príprava
50MIN minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na jemno nakrájanú cibuľku osmažíme.
  2. Panenku nakrájame na plátky.
  3. Na opraženú cibuľku dáme masko , popražíme .
  4. Pridáme sušené dubáky , podľa uváženia (ja veľa ) .
  5. Pridáme koreniny, osolíme a dusime pokiaľ masko nie je dostatočne makké. Pred dovarením pridáme pretlačený cesnak asi tak štyri strúčiky.
  6. Zemiaky ošúpeme a narajbeme na stúhadle . (3ks)
  7. Do vody vmiešame nastrúhané zemiaky a použijeme ich na zahustenie.
  8. Príloha : Zemiaky ošúpeme, uvaríme v osolenej vode . Zlejeme , pridáme maslo a nadrobno pokrájanú petržlovú vňať.Zamiešame a príloha je hotová.
  9. DOBRÚ CHUŤ !