Divina
	        Diviak na víne so slivkami
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	80 minút  na 180 °C  | 
 
 Postup- V hrnci na oleji restujeme mäso nakrájané na kocky a slaninu. Ochutíme soľou. Orestované mäso vyberieme a do hrnca pridáme nakrájanú cibuľu, mrkvu a petržlen. Opekáme päť minút.
 - Potom do hrnca vrátime mäso. Pridáme koreniny, celé strúčiky cesnaku a zalejeme červeným vínom a horúcim hovädzím vývarom (mäso musí byť ponorené).
 - Ochutíme čerstvým rozmarínom
a varíme 5 minút. Hrniec prikryjeme pokrievkou a pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 50 minút.
 - Potom k mäsu pridáme rozpolené slivky, vrátime do rúry a pečieme bez pokrievky, kým mäso nezmäkne.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |