Diabolské rezne

Autor receptu: fanjela

obľúbené na obed alebo aj večeru od mojich rodičov, určite ho poznáte, v jednoduchosti je krása, tak ma hned neukamenujte, že čo som vám to skúseným ponúkla, ale dnes som sa rozhodla prvý raz pridať recept, bola to fuška, ale je odskúšaný a mnamkový a vhodný na nedeľu,foto neponúkam, lebo neviem nájsť káblik z foťáku, ktorým by som preniesla úžasný finálny výsledok, takže fantázii sa medze nekladú, mne to už vonia, lebo som ranný vták, aj ked je nedeľa a vonku -15°C

4
porcie
120 minút
príprava
90 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. masko pokrájat na rezne (pliecko, stehno, výrez), vyklepať
  2. vyšlahať majonezu z oleja a 1 vajca
  3. do majonézy prišlahať dalšie ingrediencie, do pomády pridat masko, obaliť a vložiť aspon na 1 noc do chladničky sem-tam premiešaťv marináde, rozložiť na pekáč, poliať zvyšnou pomádou, prikryť a piect v rure cca 1,5 hodky na 160°C s priebežným sledovaním; môže sa to aj rýcho opiecť na panvici a podusiť, pre nedočkavcov dobrú chuť kucháročky :))