Cortecce so šampiňónmi a brandy (fotorecept)

Autor receptu: zirafninka1

Postup

  1. Šampiňóny očistíme
  2. a nakrájame na plátky. V hlbokej panvici ich spolu s olivovým olejom opekáme.
  3. Cesnak a šalotku nakrájame najemno.
  4. Cesnak a šalotku pridáme cca 5 minútach k šampiňónom. Cibuľu opečieme dosklovita, zložíme z ohňa a prilejeme brandy. Vrátime na sporák a alkohol necháme odpariť.
  5. Dochutíme soľou, čiernym korením , prilejeme smotanu a prehrejeme.
  6. Pridáme časť petržlenovej vňate.
  7. Cestoviny uvaríme podľa návodu. Precedené pridáme k šampiňónom. Na miernom ohni premiešame, odstavíme. Servírujeme posypané zvyškom petržlenovej vňate.