Čili kuracinky v zemiakovej placke

Autor receptu: hanee

Keď máte na prípravu večere v chladničke len dve kuracie prsíčka ,o)

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky. Na panvici rozohrejeme trochu oleja vložíme kuracie prsia. Necháme zatiahnuť, občas premiešame, mäsko by malo byť zo všetkých strán biele.
  2. Pridáme, soľ a korenie. Mäsko pustí vodu, ktorú treba nechať odpariť.
  3. Keď sa šťava z maska odparí, mäsko treba nechať trocha prichytiť, do hneda.
  4. Prilejeme chilli omáčku, premiešame a vypneme. Ak je viac chilli ako sweet, tak ako moja, chuť môžete doladiť lyžicou medu.
  5. Hotovou zmesou plníme zemiakové placky, na tie verím že každý z vás má svoj najlepší odskúšaný recept .o) Ten môj ani nepridávam, lebo je okresaný na žlčnikársku verziu a zasa by sa tu mnohí čudovali, čo mi tam všetko chýba a prečo tam pchám to čo tam je .o))
  6. Pôvodne mal byť aj zeleninový šalát, ale kedže sa placky povážlivo míňali, schmatla som len konzervu kukurice a uchmatla si svoj podiel .o))